1

25. februar 2021

Jeg samarbejder med jer om at sammensætte de bedste løsninger, der kommer jeres forening til gode. Efter mange års erfaring i branchen ved jeg, hvad der skal til for at skabe en sund forening. Det kræver, at der er styr på de administrative opgaver, som er fundamentet for løbende god drift af foreningen.

Vi starter med et indledende møde

For mig er det vigtigt at starte et samarbejde med et indledende møde, hvor jeg lærer jeres forening godt at kende. På den måde kan vi afstemme forventningerne til samarbejdet og opgaverne. Jeg kan hjælpe med at gøre jeres dagligdag letttere ved at varetage de administrative opgaver, så det bliver nemmere for jer at sidde i bestyrelsen.

Jeg vægter gode relationer højt

Hos Administration|Nord vægter jeg den gode relation højt

Det betyder, at jeg vælger at investere min tid i at lære jer og jeres forening godt at kende. Når jeg kender foreningen rigtig godt, er det muligt for mig at give bestyrelsen og beboerne god service specielt vedrørende deres foreningen. På den måde sikrer vi, at vi er på rette kurs, og det får beboerne at føle, når jeg kommunikerer og leverer opgaver og service i høj kvalitet til altid aftalt tid og sted. Når I vælger at samarbejde med Administration|Nord, får I en fast administrator, der tager hånd om jeres forening og altid varetager jeres interesser.

Jeg imødekommer jer med fleksible aftaler

Det er i min interesse at finde frem til en aftale, der giver bedst mulig mening for den pågældende forening. Jeg tilbyder derfor altid fleksible ordninger, hvor I kan vælge de ydelser, som er tilpasset jeres behov med mulighed for forskellige tilkøbsmuligheder. Uanset hvilken løsning er det vigtigt, at I kan gøre brug af mine kompetencer, og at jeg fungerer som fast sparrings- og samarbejdspartner, som giver værdi til jeres forening.  

.oOo.

Nysgerrig i at vide, hvordan jeg kan sammensætte den rigtige løsning til jer? Lad os sætte et møde op, hvor jeg kan høre mere om jeres forening, og jeg kan fortælle om, hvordan jeg mener, jeg kan sammensætte den rette løsning.

Kontakt mig her